La Generalitat i UGT es mostren preocupats per la pèrdua de llocs de treball si l’Aeroport de Girona tanqués a la nit

La reducció de vols de Ryanair de cares a aquest estiu preocupa al territori i als seus efectes a l’economia gironina. De tota manera, el delegat del govern a Girona assegura que l’any que ve els vols tornaran a augmentar.

La Generalitat de Catalunya assegura que Ryanair tornarà a ampliar l’activitat d’avions a partir de l’estiu de 2016. Així està pactat amb la companyia, desprès que arribin els nous avions que té encarregats l’aerolinia i que renovaran la flota que hi ha a Girona.

De tota manera, la pèrdua de passatgers preocupa i molt tan a la Generalitat com als sindicats. I és que tots dos destaquen els llocs de treball que es perdrien si l’Aeroport de Girona tanqués a la nit, cosa que aquest hivern no tothom les tenia totes.

Des d’UGT també asseguren que els preocupa la precarietat laboral amb què compten els contractes de Ryanair. I és que tot i ser una companyia revulsiva que porta turistes a Girona, les condicions que ofereix, el sindicat les qualifica de precàries.