La Roda Musical torna a girar amb un concert de Miguel Fernández Quintet i Jason Palmer aquest vespre a la Sala El Torín

Avui torna la Roda Musical, el cicle de concerts de Músics Associats i que enguany compleix 30 edicions. El jazz del quintet de Miguel Fernández obrirà la Roda 2015, que comptarà amb vuit concerts, entre ells els dels garrotxins Toni Beiro i Hora de Joglar.

A partir d’avui i fins el dia 2 d’abril, la Sala el Torín d’Olot veurà passar cada dijous un grup diferent en el marc del cicle de concerts de la Roda Musical. Tota una quaresma sencera de música, on vuit grups passaran per l’escenari de la sala olotina.

El primer grup que obre la roda és el jazz de Miguel Fernández Quintet i Jason Palmer.

Els altres set conjunts que passaran per Olot són Born To Band, Calvari, QC Project, Xebi SF i els Galls d’Indie, The Patillas i els garrotxins Toni Beiro, el 26 de febrer, i Hora de Joglar, que tancaran el cicle el 2 d’abril.

El cicle de la Roda, organitzat pels Músics Associats d’Olot, compleix 30 edicions aquest 2015.

Per a celebrar-ho el programa MAC Exprés d’Olot Televisió regala dues entrades per a viure qualsevol dels concerts de la Roda.

 

x