L’alcalde de Tortellà, Joaquim Pagès, no es presentarà a la reelecció; sí que ho farà el seu homòleg de Sales de Llierca, Miquel Palomeras

L’alcalde de Tortellà, Joaquim Pagès, ha anunciat que no es presentarà a la reelecció. En canvi, Miquel Palomeras, alcalde de Sales de Llierca sí que vol repetir una legislatura més governant el municipi.

Novetats de cara a les eleccions municipals a la Garrotxa. Pagès i tot el grup de govern de Tortellà al·leguen que ja porten tres legislatures i que és necessari un relleu. L’encara alcalde també aclareix que no es pot ser un obstacle per a ningú i que el camp ha de quedar lliure i que, al poble, hi ha gent suficientment preparada com per poder assumir el seu relleu.

L’alcalde de Sales, Miquel Palomeras, en canvi, vol repetir com a alcalde quatre anys més. El seu principal objectiu és seguir treballant per al poble juntament amb el mateix equip de govern que l’ha acompanyat la darrera legislatura.