Albert Danés, coordinador de l’EF Bosc de Tosca: “La fiscalització dels clubs pot ser el final de l’esport a nivell amateur i de base”

Aquest cap de setmana es deixaran de jugar una cinquantena de partits de futbol i gairebé 3.000 a tot Catalunya. La Federació Catalana de Futbol ha convocat una vaga per a protestar contra la fiscalització a la qual s’hauran de sotmetre les entitats esportives.

Això pot deixar tocats molts clubs esportius petits i mitjans que treballen per instaurar la cultura de l’esport en la societat. Totes les persones que treballen per aquests clubs ho fan vocacionalment i sense ànim de lucre i si han de fiscalitzar la seva situació hi perdran diners. L’Escola de Futbol Bosc de Tosca, per exemple, ha anul·lat els tres partits que tenia aquest cap de setmana per mostrar el seu rebuig a la situació.

El coordinador d’aquesta escola de futbol ha parlat amb Olot Televisió sobre el tema i s’ha mostrat preocupat: “No té cap sentit que uns clubs que fem coses amb molt voluntariat i sense cap ànim de lucrar-nos de l’esport i ens facin fiscalitzar-ho tot”. I ha vaticinat que si s’obliga a fiscalitzar els clubs “pot ser el final de l’esport a nivell amateur”.

Deixa un comentari