La Giorquestra, dirigida pel garrotxí Marcel Sabaté, enceta un nou cicle de concerts diumenge a Girona

La Giorquestra, dirigida pel garrotxí Marcel Sabaté, enceta un nou cicle de concerts aquest diumenge a l’Auditori de Girona, data que coincideix amb el 3r aniversari de la formació.


El primer concert comptarà amb la col·laboració, en aquest cas, del guitarrista montenegrí Milos Karadaglic. Però ell no serà l’única incorporació ocasional per aquesta gira: també col·laboraran amb la Giorquestra la cantant Sílvia Pérez Cruz o el compositor i pianista Albert Guinovart, entre altres músics de renom.

Aquesta formació de música simfònica, no només està consolidada a les comarques gironines sinó que treballa amb perspectives de créixer i convertir-se en una referència arreu de Catalunya i durant aquests mesos actuaran a Girona, Banyoles, Olot o la Bisbal d’Empordà.

Deixa un comentari