La UE Olot, que acumula 6 partits sense perdre, buscarà demà guanyar l’Huracán i instal·lar-se a la zona més alta de la taula

La UE Olot s’enfrontarà demà a la tarda amb l’Huracán, tercer classificat de Segona Divisió B. Tot i la ratxa de 6 partits sense perdre dels garrotxins, el rival és una entitat potent i el partit serà d’alta tensió: demà es veurà si els homes de Rodri poden lluitar per grans objectius.

Arriba el moment de la veritat per la UE Olot, el moment de demostrar que mereix estar a la part alta de la taula. En aquest instant tan decisiu, toca enfrontar-se a l’Huracán de València, tercer a la classificació i amb cinc punts més que l’equip de Rodri i per això no valdrà a badar. L’Olot porta 6 partits sense perdre, però hi haurà diversos factors que influiran durant el matx i que poden anar en contra dels visitants.

Per resoldre els problemes de la mida del terreny de joc -una mica més gran que el de l’Estadi Municipal- ‘Rodri’ ha portat els seus homes a entrenar al camp del Besalú, semblant al que es trobaran en terres valencianes. Però independentment de factors fora del joc, l’entrenador confia plenament en els seus homes i la seva filosofia.

Per això, sense perdre l’identitat, els olotins hauran de donar el màxim de si mateixos per assaltar l’estadi de Sant Gregori de Torrent, a l’extrarradi de València.