La canalla de la Garrotxa omple el centre d’Olot en una tarda engrescadora de Carnaval Infantil

El centre d’Olot s’ha omplert de nens i nenes disfressats aquest dissabte a la tarda, en motiu del Carnaval infantil. La prèvia del gran carnaval, que serà la setmana que ve, ha fet sortir de casa molta canalla de la comarca, primer amb la rua i finalment, amb el ball a la plaça Major.

Primer cap de setmana de Carnaval a Olot. Però pels més petits, esclar. Com ja és tradició, el carnestoltes infantil és el primer en arribar a la capital de la Garrotxa i amb aquest any ja en compleix 37. Malgrat que la festa havia començat al migdia, el plat fort era a la tarda, amb la gran rua fins la plaça Major que s’ha omplert de canalla amb moltes ganes de gresca. Tot passant pel carrer Mulleras s’han pogut veure centenars de nens i nenes amb disfresses de tot tipus: des de les clàssiques princeses i superherois fins a peces de Lego, gira-sols o gàngsters i policies.

Però evidentment, no anaven sols: pares i mares, avis, tiets… La presència dels adults era obligada i també s’ho passaven bé.

Tot això, sense oblidar la presència dels Reis Carnestoltes, que han fet el pregó un cop la rua ha arribat a la plaça Major i s’ha acabat la tarda amb un berenar i la música que ha posat Landry El Rumbero, per tancar una tarda única pels infants garrotxins.

 

 

 

 

x