La Unió Esportiva Olot cau per la mínima al camp d’un aspirant a l’ascens, l’Huracán de Valencia, i trenca la ratxa de sis partits sense perdre (1-0)

L’equip de Rodri ha plantat cara a un equip molt sòlid en un dels camps més complicats de la categoria, però un gran gol de Julià en la primera meitat ha deixat els tres punts a terres valencianes. L’Olot trenca d’aquesta manera la seva ratxa de sis partits consecutius sense conèixer la derrota davant de l’Huracán de Toni Seligrat, que està instal·lat al play-off. 

Repte majúscul per a l’Olot de Rodri en un dels camps més durs de tota la Segona Divisió B. Igual que els garrotxins, l’Huracán de Valencia ha trobat el rumb amb el canvi de tècnic i, amb un equip sòlid i ben plantat, els de Toni Seligrat són sens dubte un aspirant a l’ascens.

Però la UE Olot no volia especular en un terreny de joc on és difícil jugar la pilota per terra i, amb Trujillo a l’onze titular, els olotins s’han acostat amb perill a la porta de Paco en els primers minuts. En un primer temps de ritme trepidant i sense espai per cap treva, l’Huracán ha trobat el camí per obrir la llauna mitjançant un gran xut de Julià, que ha entrat dins la porteria de Wilfred després de tocar el travesser. Els de Seligrat han pogut ampliar el seu avantatge però el marcador ja no s’ha mogut en la primera meitat.

De fet, tampoc ho ha fet en la represa tot i d’insistència de l’Olot, que ha competit d’una manera molt digne a Torrent i ha disposat de bones ocasions, sobretot a les botes de Coro. Avui, sense Uri Santos, Trujillo ha acompanyat Carlos Martínez a l’atac i el tècnic garrotxí ha fet debutar el migcampista Sana i l’extrem Robert Simón, que van arribar durant el mercat d’hivern.

El solitari gol valencià a la primera meitat ha estat suficient per a l’Huracán, que ha deixat els tres punts a casa, s’ha acabat d’instal·lar al play-off i ha derrotat l’Olot de Rodri sis partits després.

Aquesta és la segona derrota des que el nou tècnic es va asseure a la banqueta olotina, i ara el conjunt garrotxí es queda a mitja taula, lluny del descens.

x