El CH Olot es desfà del CH Cerdanyola amb molta fe en un partit d’anades i vingudes al pavelló olotí (7-4)

L’equip de Quim López ho va passar molt malament davant del Cerdanyola, que lluita aquesta temporada per mantenir la categoria però va mostrar un bon nivell a la capital de la Garrotxa. Un final de partit trepidant i molt efectiu va permetre a l’Olot deixar els tres punts a casa. 

CH OLOT - CH CERDANYOLACap rival és fàcil en aquesta Nacional Catalana, i el CH Cerdanyola ho va demostrar a Olot avisant ben aviat amb un gol en els primers segons de partit. Els jugadors de Quim López van saber reaccionar ràpidament davant l’embranzida inicial dels visitants i, amb dos gols, van aconseguir capgirar el resultat abans del descans, en un primer temps que va acabar en empat per la insistència dels del Vallès.

La segona meitat del matx va ser autènticament de bojos, amb dos equips llançats a la contra i amb igualtat màxima. El Cerdanyola ho va posar realment difícil però l’Olot no li va perdre mai la cara al partit. Amb un home menys sobre la pista i amb tots els factors en contra, l’equip de Quim López es va créixer i va aconseguir anotar el gol de l’empat. Barret i Prato van fallar dos penals en moments claus de l’enfrontament i els olotins van veure com els verd-i-blancs sí que anotaven una falta directa que complicava l’enfrontament.

Però el CH Olot mai es rendeix i amb eficàcia i entrega els jugadors locals no tan sols van capgirar el marcador sinó que van acabar guanyant per un avantatge de tres gols. El Cerdanyola, tot i ser un equip que lluita per no baixar, va posar contra les cordes a l’Olot.

El CH Olot segueix imparable a casa i continua cinquè a la taula, en un núvol, en el seu debut a la tercera categoria de l’hoquei estatal.

Caldrà veure si fora de casa l’equip també es fa igual de fort perquè la setmana que ve els de Quim López visiten la pista del líder, el Girona HC.

 

Deixa un comentari