El CN Olot acaba com a 4t classificat la Copa Catalana de segona divisió i aconsegueix mantenir la categoria, en una jornada emocionant a les instal·lacions del club olotí, que ha presenciat l’ascens del CN Barcelona i el CN Sant Feliu

Deu clubs i 150 nedadors i nedadores van omplir aquest dissabte les graderies de la piscina del Club Natació Olot, en la Lliga Catalana Absoluta de Natació de segona divisió. El CN Olot va complir l’objectiu de mantenir-se a la categoria i la competició es va dur a terme sense cap contratemps tot i el conflicte entre la Federació Catalana i els àrbitres gironins d’aquesta setmana.

El CN Olot acollia aquest dissabte una competició de prestigi, la Copa Catalana, repleta d’emocions i amb clubs de renom. Un total de 10 equips i uns 150 nedadors i nedadores van competir a les instal·lacions garrotxines.

Es tractava de la decisiva competició anual de segona divisió, que portaria a primera als dos millors classificats, mentre que els dos últims perdrien la categoria.

Les proves van començar de bon matí i van omplir durant tot el dia les graderies del club olotí, que acollia amb orgull i per segon any consecutiu aquesta Lliga Catalana de Natació, on el CN Olot tenia l’únic objectiu de mantenir-se.

Després d’un dia dur de competició, a la tarda es van decidir, per puntuació general, els dos millors equips de la jornada. No hi va haver sorpreses i el CN Barcelona es va endur el primer lloc i va anar seguit del CN Sant Feliu. Aquests dos clubs competiran l’any vinent a primera divisió.

Per part de l’equip de casa, el CN Olot, els nedadors i nedadores d’Antonio Oliveira van estar a un alt nivell i van poder mantenir la categoria aconseguint un meritori quart lloc, a ben pocs punts de donar la sorpresa. Les bones actuacions del conjunt dels nedadors i nedadores de casa, amb Lidia Huete al capdavant, van permetre aconseguir l’objectiu al conjunt dirigit per Antonio Oliveira.

El Vic i el Banyoles van ser els dos pitjors equips de la jornada i no van poder mantenir la categoria.

Deixa un comentari