L’actriu Montserrat Carulla s’acomiada del públic de teatre garrotxí amb dues sessions de ‘Iaia!’ al Teatre Principal d’Olot

Montserrat Carulla gairebé ha omplert dues vegades el Teatre Principal d’Olot aquest diumenge al vespre. Amb l’obra ‘La Iaia!‘, l’actriu deixa els escenaris però no la vida activa i professional. Encara vol seguir fent televisió i cinema a més d’altres projectes que ja té planificats fora del teatre.

La Carulla deixa els escenaris i Olot és un dels darrers llocs on s’ha pogut gaudir de la seva extraordinària forma d’actuar. Amb 84 anys l’actriu encara està en forma, però vol disminuir el seu ritme poc a poc. De fet, tot i que abandonarà el teatre seguirà fent tant cinema com televisió.

Però per ara fa de iaia a l’obra ‘Iaia!’, que la té ocupada per un temps encara: la iaia que representa té molt caràcter, es posa en la vida del seu nét i li agrada xatejar per internet, i mentre vagi omplint teatres, no deixarà de fer-la.

L’obra ja porta dos anys de gira per Catalunya i la companyia fins i tot es planteja fer algunes obres per Espanya. Escrita pel fill de Carulla, Roger Peña, és dinàmica i entretinguda i fa riure molt, tot i que a la vegada té moments tristos i de reflexió. Però la presència familiar no s’acaba aquí. El nét de Carulla, Aleix Peña, també actua com a nét de la iaia de l’obra de teatre, que segueix els passos familiars.

Independentment d’això, l’actriu encara té ganes de seguir activa, i no “a casa mirant la televisió”: vol fer coses i ja es planteja projectes per a tirar endavant i “fins que el cap em funcioni” seguirà present en el món cultural català.

 

Deixa un comentari