Cinc colles de la Garrotxa arriben a les cinc primeres posicions dels concursos del Carnaval de Platja d’Aro, amb La Carnavalesca com la millor carrossa gran

El Carnaval de Platja d’Aro ha estat dels més exitosos dels últims anys per a les colles de la Garrotxa que han concursat amb les seves carrosses i comparses. La posada en escena va ser extraordinària i d’això en resulten els premis en diverses categories.

Extraordinària primera posició al Carnaval de Platja d’Aro de La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca en la categoria de carrosses grans. Amb una carrossa que mesclava la simplicitat amb la grandesa, aquesta colla va dominar sobre totes les altres en la Gran Rua de Carnaval de Platja d’Aro. Però això no és tot.

En segona posició de la mateixa categoria, la Colla Santjoanenca també va impressionar el jurat i el públic que va fer cap a la Costa Brava. Malauradament no es va poder completar un podi íntegrament garrotxí en carrosses grans, la categoria amb més premis de la comarca. També va ser molt destacable la cinquena posició de la Penya Carnavàlia de la Garrotxa, de Llocalou, que l’any passat havia quedat en primer lloc.

La presència de colles de la comarca en les primeres posicions no s’acaba aquí, i per això cal destacar la cinquena plaça de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa en la categoria de carrosses petites. Amb notable competència, aquest segment va estar dominat per tres colles de Sant Feliu de Guíxols i una de Calonge, però la presència garrotxina no podia faltar.

I pel que fa a les comparses, els Emmaskarats d’Olot van quedar en una meritòria segona posició, ja que la categoria també va estar dominada també per colles ganxones, que es van adjudicar el primer, tercer i quart lloc respectivament.

Galeria de fotos.

IMG_6343Penya Carnavàlia de la Garrotxa

 

Casa Cultural AndalusiaLa Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa

 

Marxosos de Santa PauEls Marxosos de Santa Pau

 

AlmogàversEls Almogàvers garrotxins

 

SantjoanencaLa Colla Santjoanenca

 

TitotsEls Titots, amb el Rei del Carnaval d’Olot, en Manel Arias

 

EmmaskaratsEls Emmaskarats d’Olot

estokat'sEls Estokat’s, amb la Reina del Carnaval d’Olot, la Montse Becerra

 

Els AlotsI els Alots d’Olot