El Carnaval d’Olot beneficia el comerç i els negocis de restauració de la capital garrotxina

El Carnaval d’Olot és dels darrers que es celebren a tot Catalunya, i això permet l’assistència a moltes comparses de fora la Garrotxa. Una de cada quatre persones que participa a la cercavila del Carnaval olotí prové d’altres punts que no són de la comarca; un fet que beneficia els negocis de la ciutat.

Al voltant d’una trentena de comparses participaran el proper dissabte al Carnaval d’Olot; un esdeveniment on hi ha diverses colles vingudes d’arreu de Catalunya, que rematen la celebració d’aquesta festa a la capital garrotxina. Es calcula que unes 7.000 persones assisteixen a la rua del Carnaval, on una de cada quatre comparses arriba de fora. Això comporta un creixement a l’hora de servir àpats, i es reserven més habitacions. Per aquest motiu els negocis de restauració i comerços aprofiten el Carnaval d’Olot per fer calaix, en una època que no acostuma a ser gaire generosa. Fins i tot, per a generar l’ambient de Carnaval a la ciutat, alguns comerços decoren els seus aparadors per atraure nous clients.

 

 

x