Olot Televisió es converteix en el mitjà de comunicació oficial de l’Olot.doc per donar més projecció al festival

Ahir es va rubricar aquesta col·laboració, amb la signatura del conveni entre l’organització de la Mostra i la televisió de la Garrotxa. L’acord també permet programar a Olot Televisió els documentals locals que es van passar en el certamen l’any passat, i amplia la difusió de les activitats de l’Olot.doc.

Precisament, avui podran veure a les seves pantalles el documental ‘Barberí me liquefecit‘, Barberí em va fondre, de l’olotina Júlia de Balle a partir de les onze de la nit. Properament també s’oferiran els treballs ‘Els tossols de Bosc de Tosca’ de Llorenç Planagumà i ‘Un dia, tres hiverns’ dels alumnes de l’Institut La Garrotxa. L’Olot.doc compleix deu edicions aquest 2015 i es celebrarà del 12 al 15 de març.

 

x