El Carnaval d’Olot compleix 25 anys d’agermanament amb el Carnaval de Platja d’Aro

El Carnaval d’Olot arriba a la seva 26ª edició amb una celebració molt especial: els 25 anys de l’agermanament amb el Carnaval de Platja d’Aro. La celebració sobrepassa el cap de setmana. El Rei i la Reina ja fa dies que visiten centres educatius i altres institucions per contagiar de la màgia del Carnaval. L’acte inaugural tindrà lloc demà al Teatre Principal que vindrà acompanyat d’espectacle.

El president del CIT, Josep Andrés, i l’Adela Moya, membre de l’entitat organitzadora, han estat aquest dimecres al plató de Les Notícies per explicar els detalls del Carnaval 2015. Andrés ha explicat que, després de passar la ressaca del 25è aniversari, aquest any el carnaval celebra els 25 anys de l’agermanament amb el carnaval de Platja d’Aro. Els actes comencen demà a les 9 del vespre amb l’Acte Inaugural, i aquest any torneu a repetir l’Espectacle Reial, amb un playback per part dels reis i les reines dels 26 anys d’història del carnaval d’Olot. Divendres a les 12 de la mitja nit, torna el ball de la dona al bar Luky Kuke d’Olot. Dissabte a les cinc de la tarda serà el torn de la Gran Rua del Carnaval. Josep Andrés ha explicat que hi haurà un 25% de comparses de fora de la comarca, però la gran atracció són les d’aquí, que als carnavals de la costa aquest passat cap de setmana van sortir vencedores.

Andrés també ha apuntat que aquest any el Carnaval reserva lloc a la solidaritat. Durant tota la jornada de dissabte, el supermercat Carrefour d’Olot recollirà aliments per a Càritas Garrotxa. A la nit, s’organitzarà un sopa solidari. un euro de cada tiquet venut es destinarà a l’Escola Joan XXIII d’Integra d’Olot.