El convergent Moisès Coromina anuncia que no es presentarà com a alcaldable per Castellfollit de la Roca, després de 26 anys com a alcalde del municipi

L’actual alcalde de Castellfollit de la Roca Moisès Coromina va anunciar en el darrer ple municipal que no repetirà com a candidat de Convergència i Unió a les properes eleccions municipals. Coromina va accedir a l’alcaldia de Castellfollit el 1989, i des de llavors ha governat el municipi sense interrupció.

L’alcalde s’ha vist esquitxat pels diversos casos judicials sorgits arran de la construcció inacabada del nou edifici de l’Ajuntament, que ha tingut un sobrecost elevat respecte l’import pressupostat per les diferents irregularitats que ha viscut el procés. De moment, Convergència i Unió no ha anunciat si presentarà llista al municipi.