Els Reis del Carnaval d’Olot es passegen aquests dies per les escoles de la comarca

El Rei i la Reina del Carnaval ja fa alguns dies que han començat el seu mandat i porten la gresca per tots els racons. Si el cap de setmana la disbauxa era a la Costa Brava, de dilluns a divendres la festa es trasllada a les escoles de la comarca.

Els professors de l’escola del Morrot d’Olot són els primers que han començat a ballar sobre l’escenari per engrescar als alumnes mentre esperaven l’arribada de ses majestats.
El Rei i la Reina del Carnaval, Manel Arias i Montse Becerra, contagien la xerinola per tot arreu. Els centres educatius de la comarca també s’afegeixen a la llarga llista de parades que ses majestats fan durant quinze dies. A l’escola del Morrot els alumnes de quart de primària fins i tot han acceptat el repte d’entrevistar al Rei i a la Reina amb preguntes sobre el seu regnat o la colla de la qual pertanyen. Un reguitzell de preguntes per intentar desemmascarar al Reis, que encara no han tingut temps de treure’s la disfressa després de desfilar pels municipis de la Costa Brava. Al llarg d’aquesta setmana encara els queden algunes escoles per visitar a l’espera que arribi la gran rua de Carnaval, aquest dissabte a la tarda.

Deixa un comentari