L’actual alcalde de Les Planes d’Hostoles repetirà com a candidat de Convergència i Unió a les properes eleccions municipals

L’actual alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, repetirà com a cap de llista de Convergència i Unió a les properes eleccions municipals. Llorà fa un balanç positiu al capdavant del consistori, però repeteix com a candidat perquè considera que no han pogut tirar endavant gran part dels projectes que volia dur a terme.

S’ha fet oficial la primera candidatura que optarà al govern de les Planes d’Hostoles. És la de Convergència i Unió, on l’actual alcalde Eduard Llorà repetirà com a cap de llista. Llorà afirma que es presenta de nou per tirar endavant propostes que s’han deixat al tinter, segons ell, per la complicada situació econòmica del consistori que es van trobar; un d’aquests projectes que l’equip de govern encapçalat per Llorà no ha pogut realitzar és la de la construcció d’una pista poliesportiva a l’aire lliure.

Serà la tercera vegada que Eduard Llorà es presenta com a cap de llista de Convergència i Unió al municipi, després d’optar per primera vegada a l’alcaldia el 2007, quan va guanyar Josep Soler de Independents per les Planes.