L’Escola de Música de Besalú s’ha traslladat a l’edifici de Cal Campaner per donar un millor servei al centenar d’alumnes que acull

Fa poques setmanes que l’Escola de Música de Besalú s’ha traslladat de l’edifici de Can Tenes a Cal Campaner, un equipament que ofereix un major espai per desenvolupar les diferents classes d’un centre que ja compta amb un centenar d’alumnes.

L’Escola de Música de Besalú ha crescut els últims anys i ja compta amb un centenar d’alumnes, de totes les edats i de diverses poblacions. L’edifici de Can Tenes se’ls havia quedat petit. Davant del tancament del Centre Cívic de Cal Campaner, l’equip docent de l’escola va demanar a l’Ajuntament de poder-se instal·lar a l’edifici. Els alumnes de l’Escola de Música estan encantats amb les noves instal·lacions. Després del trasllat, l’edifici de Can Tenes, encara acull algunes classes de l’escola de música, continuarà com a seu de la ràdio local i és espai de trobada per a diverses entitats del municipi.