L’Ajuntament d’Olot renova el suport econòmic a comerciants i restauradors de la ciutat i amplia la partida per la campanya de Nadal

L’equip de Govern municipal segueix aprofundint en el model de suport al comerç i la resta establiments que respon als seus criteris. Aquest dijous les associacions de comerç d’Olot i d’Hostalatge de la Garrotxa van signar amb l’Ajuntament d’Olot el conveni de col·laboració que detalla les ajudes als dos gremis en funció de l’activitat que generen al llarg de l’any. Enguany, en el conveni amb l’associació de comerciants s’inclou una partida per ajudar al gremi amb la instal·lació de llums de Nadal.

Les declaracions després de la signatura han tingut caràcter de balanç de mandat. Les tres parts han valorat positivament el nivell d’entesa i col·laboració a què han estat capaces d’arribar, la qual cosa ha permès augmentar les activitats programades pels gremis, d’una banda, i incrementar la partida de l’Ajuntament de l’altra.

Deixa un comentari