Comença la mostra de cinema ‘Vivim muntanyes de la Garrotxa’ sobre cinema de muntanya

Tret de sortida a la primera mostra de cinema ‘Vivim Muntanyes a la Garrotxa‘, que agrupa 17 entitats de la comarca i que ahir es va presentar a l’Orfeó Popular Olotí, on es podran veure diverses pel·lícules sobre muntanya aquest divendres i el que ve.

Aquesta mostra, que va de la mà del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. Tindrà lloc al mateix lloc a l’Orfeó Popular Olotí avui a dos quarts de vuit i el dia 27, a les nou.

Avui es projectarà el documental “Travessa dels Pirineus amb esquís” i divendres que ve, dues pel·lícules més, premiades en el mateix festival d’Osona: ‘Vigia’ de Marcel Barelli (Suïssa, 2013) i ‘Valley Uprising’ de Peter Mortimer i Nick Rosen (EUA, 2014).

A més, s’organitza un concurs de dibuixos i fotografies sobre la muntanya per a joves de menys de 17 anys.

x