El playback de reis i reines del Carnaval d’Olot dóna el tret de sortida al cap de setmana de carnestoltes

El Teatre Principal d’Olot va acollir el playback del Carnaval. Tot i trobar-se només en la seva segona edició, l’acte va omplir el teatre per fer riure i impregnar d’ambient carnavalesc a tothom qui va fer acte de presència.

Hi ha qui diu que el playback no està bé, desvirtua l’espectacle musical, però quan només es busca l’espectacle i les rialles, tal i com passava ahir, el playback és la millor base per fer festa grossa, sobretot en un espectacle lleugerament improvisat. De fet, Josep Andrés, president del CIT, comentava que havia rebut les 25 pàgines del guió tres dies abans.

Sense assaig general, però amb moltes estones de feina des de casa, els nervis abans de començar l’espectacle es notaven darrere l’escenari, però sempre amb la convicció interna que tot aniria bé.

La disbauxa i la gresca es van unir en la segona edició d’un acte que porta l’ambient del Carnaval a Olot i que ja en els seus inicis l’any passat, en motiu del 25è aniversari del carnaval olotí, deixava entreveure que tindria certa continuïtat, per l’èxit que va aconseguir.

Precisament l’acte té èxit perquè, en un lapse de dues hores, va aconseguir reunir a l’escenari del Teatre Principal grans mites: Miguel Ríos, Sopa de Cabra, Lady Gaga, Rafaella Carrà o, també, els inoblidables Pet Shop Boys.