La companyia Anna Roca prepara l’obra ‘Momo, on tens el temps?’, que s’estrenarà al Teatre Principal d’Olot a finals de maig

Aquesta setmana la companyia que lidera l’actriu olotina Anna Roca està treballant a la capital de la Garrotxa per donar forma a la seva nova producció, ‘Momo, on tens el temps‘, que s’estrenarà el proper 23 de maig al Teatre Principal d’Olot.

anna roca temps

Es tracta d’una adaptació per a nens del clàssic de la literatura ‘Momo’, de Michael Ende. Una obra protagonitzada per una nena, ‘Momo’, que vol fer reflexionar el públic sobre el temps i el ritme de vida de les persones. Aquesta setmana al programa MAC Exprés d’Olot Televisió podran veure part del procés creatiu de l’obra, perquè la Companyia Anna Roca  ha estat treballant a la capital garrotxina. A més, aquest gener ha passat pel Teatre Jardí de Figueres i properament ho farà a Sabadell, amb una residència a la sala Miquel Hernández. El resultat final d’aquest procés creatiu podrà veure’s ben aviat a Olot, concretament el 23 de maig a les 21.00h, al Teatre Principal d’Olot.