L’alcalde de Santa Pau, Josep Companys, es presentarà a la reelecció amb la incorporació de gent jove

Josep Companys, alcalde de Santa Pau, es presentarà a la reelecció. Així ho ha anunciat en declaracions a Olot Televisió, aclarint que després d’oferir encapçalar la llista a qui volgués, es va acabar decidint que tornés a ser candidat.

Companys comenta que es va plantejar no encapçalar de nou la llista, per si algú del mateix partit volia fer un pas endavant, però finalment tothom va creure que seria més oportú que l’actual alcalde repetís com a alcaldable.

A més, l’alcalde es mostra satisfet perquè “hi ha hagut gent jove que ha volgut incorporar-se a la llista” i, comenta, això no passa sempre i és positiu per al grup, amb la qual cosa s’acabaran incorporant algunes novetats en comparació amb aquesta legislatura.