L’Olot s’enfrontarà diumenge a l’Olímpic de Xàtiva, un rival que vol escapar-se de les darreres posicions

L’Olot juga diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda contra l’Olímpic de Xàtiva, que es troba a tant sols quatre punts dels garrotxins. Els futbolistes de Rodri esperen tornar a agafar el camí de la victòria després de perdre contra l’Huracán.

La Unió Esportiva Olot compta amb tots els jugadors de la plantilla per preparar el partit contra l’Olímpic de Xàtiva, un rival amb el qui va perdre a la primera volta per 3 gols a 1. Rodri espera la visita d’un rival similar a l’Eldenc, l’últim que va trepitjar l’estadi olotí.

L’Olot espera passar pàgina de la derrota davant l’Huracán a la darrera jornada, per no perdre la confiança en el joc dels últims partits. L’enfrontament tindrà lloc aquest proper diumenge, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, a l’Estadi Municipal d’Olot.

x