El Garrotxa RC encaixa la primera derrota a casa en la lliga de primera catalana en un partit que els Teixons tenien guanyat al final del temps reglamentari (24-25)

L’àrbitre ha decidit afegir fins a 7 minuts i el Granollers ho ha aprofitat per fer la marca de la victòria, en un partit molt igualat en què el Garrotxa havia remuntat un resultat advers en el segon temps. És la primera derrota al fortí olotí en aquesta temporada a primera catalana.
RC GARROTXA - RC GRANOLLERSUna marca en el temps afegit va frustrar la victòria del Garrotxa RC a casa davant del Granollers. I això que els Teixons van fer un gran partit al seu fortí, on comptabilitzaven tots els seus partits per victòries.

Una gran cursa de Fran pel carril dret havia certificat la remuntada local en una bona segona meitat dels garrotxins, que van ser superiors al rival i van fer un bon partit, especialment a la represa.
Però quan ja s’havia  complert el temps reglamentari l’àrbitre va decidir afegir fins a set minuts quan més atacaven els jugadors visitants. Finalment el Granollers va aconseguir fer una marca i va superar per un sol punt als Teixons.

Aquesta és la primera derrota a l’estadi del Garrotxa RC, que queda tocat moralment tot i el bon joc desplegat sobre la gespa.

Això si, ara toca aixecar-se ràpid per afrontar el derbi davant del Banyoles d’aqui a dues setmanes, on els olotins volen refer-se i recuperar a fora els punts perduts a casa.

La primera catalana és molt dura i, tot i les dues victòries aconseguides en el campionat, on els Teixons estan donant la cara, caldrà traslladar el bon joc a bons resultats i remar encara més per demostrar que el Garrotxa RC és equip de primera.

x