La Santjoanenca s’emporta el primer premi de carrosses del Carnaval d’Olot per segon any consecutiu

Ja són oficials els premis del Carnaval d’Olot 2015. La Santjoanenca ha guanyat el primer lloc de carrosses, amb ‘Il fascino de Venezia’, després d’haver quedat segons la setmana passada a Platja d’Aro.

En la categoria de carrosses, a més de la Santjoanenca, en el segon lloc hi ha hagut la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, amb ‘What a feeling!’, primera al Carnaval de Platja d’Aro la setmana passada. I per tancar el podi, la colla Carnavàlia de la Garrotxa, de Llocalou, ha estat premiada amb el tercer lloc per ‘Difunta Alegria’.

Aquesta setmana no et perdis el programa especial de la Gran Rua de Carnaval d’Olot: Dilluns (23.00), dimarts (20.30), dissabte (22.40) i diumenge (17.00). I sempre que ho vulguis al XIP/TV, la televisió a la carta d’Olot Televisió a l’App que ja et pots descarregar.

 

Deixa un comentari