L’Olímpic de Xàtiva s’endú els tres punts de l’estadi municipal gràcies a un plantejament defensiu que l’Olot no ha sabut superar i una gran efectivitat a la segona meitat (0-2)

La Unió Esportiva Olot ha tingut la possessió de la pilota i el domini del joc, especialment a la primera meitat, però no ha generat ocasions clares de gol. A la represa l’Olímpic ha aprofitat una errada individual de Germán per avançar-se en el marcador en la seva primera acció clara de perill i, a les acaballes, Valiente ha sentenciat als garrotxins, negats de cara a porteria. 


L’Olot volia aconseguir la tercera victòria consecutiva a casa davant de l’Olímpic de Xàtiva, un equip molt defensiu que es s’ha plantat molt bé sobre el seu propi terreny de joc. Els xativins han creat dos ensurts en els primers compassos del matx però ha estat l’Olot qui ha posat setge a l’àrea rival mentre els visitants es defensaven amb deu homes.

Uri Santos ha tingut la més clara del primer període amb un bon cop de cap però els davanters olotins no han trobat el forat per on entrar entre la teranyina de l’Olímpic durant els primers 45 minuts.

El plantejament els ha sortit rodó als homes de Sandroni, que a la segona meitat han seguit esperant l’Olot al darrere i han estat pacients per tenir la seva oportunitat.

L’Olot no ha sabut crear ocasions clares de gol a l’àrea de Rangel i quan més ho estava intentant el conjunt de Rodri, ha arribat l’acció més determinant del matx. Germán Sánchez s’ha equivocat i li ha servit el gol en safata de plata a Dani Gómez, que s’ha assegurat el tret i li ha regalat a Cortell. Un autèntic gerro d’aigua freda que l’Olot hauria pogut pal·liar si Carlos hagués aprofitat la ocasió més clara per al seu equip, però avui els garrotxins han estat de pega i, a pocs minuts pel final, Valiente ha sentenciat als homes de Rodri i ha fet bo el plantejament dels xativins.

Aquest és un cop dur per a l’Olot, que encaixa la segona derrota consecutiva i talla la bona ratxa que acumulava des de l’arribada del nou tècnic.

El proper partit és al camp d’un Elx Il·licità que no ho posarà gens fàcil, perquè està immers en la lluita per la permanència, mentre que l’Olot té el play-off a sis punts, els mateixos que el separen de la zona perillosa.