Els Gínjols d’en Bas guanyen el primer premi de la modalitat de comparses del Carnaval d’Olot, per primera vegada a la seva història

El guardó més important de la categoria de comparses del Carnaval d’Olot va recaure en Els Gínjols d’En Bas, per ‘Esclat de vida’. Era la primera vegada que la colla aconseguia un primer premi. La segona posició va ser per a l’única colla de fora de la Garrotxa, l’Associació Cultural JYM’s, de Montcada i Reixac. Els Pescallunes de Sant Feliu de Pallerols es van endur el tercer premi per la seva comparsa ‘Cançó de gel i foc’ inspirada en Joc de Trons.

Finalment, el premi local va ser per Els Alots d’Olot, per Quina Tribu. Un cop entregats els premis, la festa va seguir fins ben entrada la matinada al Pavelló Firal d’Olot, on es va celebrar el sopar solidari, on un euro de cada tiquet va anar destinat a l’escola Joan XXIII de la fundació Integra.

Deixa un comentari