L’informatiu ‘Al Dia Comarques de Girona’ finalista dels premis Carles Rahola de comunicació local

L’informatiu ‘Al Dia Comarques de Girona’, produït per la Xarxa de Televisions Locals de Girona i entre elles Olot Televisió, és finalista dels premis Carles Rahola de Comunicació Local. ‘Al Dia Comarques de Girona’ ha estat un dels tres seleccionats en la categoria de millor treball informatiu o divulgatiu de televisió. Aquest és un informatiu que produeixen conjuntament i emeten simultàniament sis televisions locals de Girona: Olot Televisió, Televisió de Girona, Televisió del Ripollès, Televisió de la Costa Brava, Banyoles Televisió i Empordà Televisió. Els premis es lliuraran dijous al vespre a l’Auditori del Palau de Congressos de Girona, moment en el que es donaran a conèixer els guanyadors.

x