Dos ferits de gravetat en un accident de trànsit al passeig de Barcelona d’Olot

Greu accident aquest migdia al centre d’Olot quan un vehicle ha bolcat. Els fets han passat al voltant de la una del migdia quan el conductor del vehicle n’ha perdut el control i ha xocat contra una farola. A resultes del fort impacte el cotxe ha sortit expulsat, topant contra dos vianants i quedat bolcat enmig d’un dels carrils de circulació del passeig de Barcelona d’Olot, el que va en direcció al centre. Un dels dos vianants, ferit de més gravetat, ha estat traslladat pel SEM a l’hospital Josep Trueta de Girona. L’altre, de menys gravetat, ha ingressat a l’hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa.  Els tres ocupants de vehicle han sortit il·lesos de l’accident. Els fets han passat en hora punta, provocant retencions de trànsit a la zona i una gran expectació per l’espectacularitat de l’accident.

IMG-20150224-WA0003

IMG-20150224-WA0002

x