Júlia Sala repetirà com a candidata a Olot pel Partit Popular català a les eleccions municipals

El Partit Popular de Catalunya d’Olot acaba d’escollir la candidata a a la capital de la Garrotxa per les eleccions municipals del 24 de maig. L’actual regidora, Júlia Sala, repetirà com a alcaldable del partit. Així ho ha decidit aquest dimarts al vespre la junta local del PP, que s’ha reunit a Olot amb el president de la formació a les comarques de Girona i portaveu a Catalunya. En una entrevista al programa ‘Pros i contres‘ d’Olot Televisió, Enric Millo ha assegurat que “Júlia Sala és la millor candidata perquè és una persona que s’estima la ciutat i la gent li té una gran estima”. El dirigent popular ha afegit que el partit haurà de ratificar la decisió local aquest dissabte durant el congrés municipal que se celebrarà a Girona. Millo, a més, ha assegurat que té bones sensacions respecte al resultat de les municipals i desitja que el PP pugui aconseguir dos regidors perquè “encara no hem tocat sostre a Olot”.

x