Les reserves per als àpats i estades de l’Olotx2 s’acosten al 100% tant dissabte com diumenge

Divendres comença la tercera edició de l’oferta i els allotjaments i restaurants d’Olot ja reuneixen ocupacions previstes del 100%, sobretot per als àpats i les estades de dissabte a la nit. Per a la resta de l’oferta, encara s’hi poden fer reserves. Aquest any l’oferta d’àpats al 50% s’ha estès en restaurants d’altres indrets com la Vall d’en Bas o la vall d’Hostoles.

L’Ajuntament i els diferents gremis participants a l’Olot x2 han fet una per a aquesta tercera edició, i han ampliat els dies de l’oferta. Aquest any les promocions comencen ja divendres. L’aposta ha tingut resposta per part dels potencials clients. A hores d’ara les expectatives no poden ser millor. Els allotjaments ofereixen un total de 1.400 estades des de divendres a la nit. Per a la nit de dissabte, les places estan pràcticament cobertes a hores d’ara. De la seva banda, els diferents restaurants agremiats a l’Associació d’Hostalatge que participen de la iniciativa ofereixen en total 11.000 places. Els establiments d’Olot es troben pràcticament al 100% de la seva cupació tant dissabte a la nit com diumenge al migdia. Durant el proper cap de setmana també tenen àpats a meitat de preu restaurants de fora d’Olot.

Els allotjaments ja tenen les places pràcticament cobertes per a dissabte a la nit. Pel que fa als restaurants, s’ha ampliat l’oferta. Aquest any la promoció d’àpats a meitat de preu excedeix Olot i el seu entorn immediat. A la Garrotxa, encara hi ha places disponibles però les reserves van a bon ritme. A Olot, els torns previstos per dissabte a la nit i diumenge al migdia ja estan pràcticament al 100%. S’hi acosten també les places ofertes per a dissabte al migdia.

Les xifres de reserves esperonen als restaurants a apostar per la iniciativa de l’Olotx2, per a la qual han de fer un esforç complementari que d’altra banda veuen compensat pel retorn que els suposa per al seu negoci.

La promoció també s’estén als comerços. Aquest any la botiga al carrer se celebrarà durant tot dissabte i diumenge al matí i coincidirà amb l’ambient que es viurà per l’Olotx2. L’oferta es troba en tota classe de productes. L’agrobotiga que Morera té al centre d’Olot aplica la promoció als llegums que tenen a la venda.

x