El programa ‘País km 0’ de La Xarxa i les televisions locals de Catalunya guanya el Premi Zapping

El programa ‘País Km 0‘, en antena a les televisions locals el passat estiu, ha guanyat aquest dimecres a la nit el Premi Zapping en la categoria de millor programa de televisió local. Produït per La Xarxa amb la col·laboració dels canals adherits, l’espai va resseguir el país a la recerca d’històries i personatges singulars, en una aposta clara pel directe durant el període de vacances. En el torn de parlaments el director del programa, Txus Medina, ha avançat que “el programa tornarà aquest estiu” i amb més novetats.

L’èxit del treball en xarxa

‘País km 0’ va iniciar el seu recorregut el passat 7 de juliol i durant 9 setmanes va resseguir la geografia catalana amb un format i una manera de treballar innovadors. L’equip del programa, dirigit pel periodista Txus Medina, el van integrar professionals de La Xarxa i de les televisions i ràdios locals, que cada dia eren acollits per la televisió de referència al municipi des d’on s’emetia l’espai.

x