Les dues dones atropellades ahir al Passeig de Barcelona es troben amb pronòstic menys greu i pendent d’evolució a l’Hospital Josep Trueta de Girona

Les dues dones que van ser atropellades ahir al migdia al Passeig de Barcelona es troben en pronòstic menys greu i pendent d’evolució a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Les dues vianants van ser atropellades ahir després que la conductora d’un turisme perdés el control del vehicle xocant  contra una farola i topes contra les dues dones. Una d’elles, la de més gravetat, va ser traslladada directament a l’hospital gironí on ahir mateix va ser intervinguda d’urgència. La segona dona inicialment van portar-la a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. A mitja tarda, però, la van traslladar a Girona degut a la possibilitat d’una intervenció complicada que encara no se sap si se li haurà de practicar.

x