Olot ajorna la trobada pessebrista prevista per la setmana vinent per falta de damanda

La jornada Olot 100% Pessebrista programades pel 7 i 8 de març s’ajornen per falta de demanda. Impulsada per l’Agrupació de Pessebristes d’Olot i de la Garrotxa i el Museu dels Sants, havia de ser una trobada del sector pessebrista de tot l’estat, però no ha tingut la resposta esperada entre els col·leccionistes, artesans i entitats que havien d’assistir-hi. En part, la falta de participació es deu a la coincidència amb un altre esdeveniment a nivell estatal que impossibilitava l’assistència a la jornada de varies associacions pessebristes. Per aquest motiu l’organització ha decidit ajornar la trobada per més endavant, d’aquí a uns mesos, donant-se temps per repensar el format i treballar més a fons en la preparació i difusió de l’Olot 100% Pessebrista.

 

x