729 famílies garrotxines són demandants de cistelles del Centre de Distribució d’Aliments

El nombre de famílies demandants de cistelles d’aliments del Centre de Distribució d’Aliments s’estanca. Tot i així, hi ha un grup de nuclis familiars per als quals els és impossible deixar de demanar aquestes ajudes. L’any passat es van repartir gairebé 300 cistelles més que el 2013. El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Càritas i Creu Roja Garrotxa han signat un conveni per aportar 100 mil euros al Centre de Distribució d’Aliments aquest 2015.

Gairebé 730 famílies de la Garrotxa necessiten l’ajuda del Centre de Distribució d’Aliments. Si bé l’any passat les famílies beneficiàries van ser un 7% més, l’augment és inferior al d’altres anys i es veu un cert estancament. Tot i així, hi ha famílies que no poden sortir de la beneficiència. L’any passat es van repartir gairebé 300 cistelles d’aliments més que el 2013. El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Càritas i Creu Roja Garrotxa han signat un conveni per aportar 100 mil euros al Centre de Distribució d’Aliments aquest 2015, una xifra que podrà ser augmentada si les necessitats així ho requereixen. Càritas Garrotxa ha aprofitat la signatura pública del conveni per demanar l’ajuda dels garrotxins i esdevinguin voluntaris.