La UE Olot jugarà un partit contra un combinat sub-23 de la selecció japonesa

La Unió Esportiva Olot jugarà el proper 12 de març contra un combinat sub-23 de la selecció del Japó. El partit servirà perquè els jugadors menys utilitzats de la plantilla olotina disposin de minuts per convèncer a Rodri, l’entrenador de l’Olot.

Dies enrere, el seleccionador del combinat sub-23 del Japó va visitar les instal·lacions de la Unió Esportiva Olot per conèixer el mètode de treball del club olotí. Aprofitant una estada que fan aquests dies els jugadors nipons a Catalunya, l’Olot disputarà un partit contra la selecció japonesa.

El partit serà el proper 12 de març, a partir de dos quarts de sis de la tarda, a l’Estadi Municipal d’Olot. Perquè hi assisteixi el màxim de gent possible, l’entrada és gratuïta.

El partit servirà perquè els jugadors menys utilitzats de la plantilla dirigida per Rodri disposin de minuts competitius.

x