MIFAS obre una botiga al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

El Grup MIFAS ha obert una botiga al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. MIFAS,  que treballa amb discapacitats físics, ha decidit emprendre aquest negoci per promocionar la inserció laboral d’aquest col·lectiu.

La botiga, situada prop de Consultes Externes, ofereix tot tipus de productes, especialment alguns necessaris per a l’hospital. Després d’haver passat per concurs públic, MIFAS ha obert aquest establiment fa algunes setmanes i ara ja està en funcionament per a tothom qui hagi d’anar a l’Hospital i també pels veïns de la zona.

Josep Ligero, representant del Grup MIFAS a la Garrotxa, ha remarcat la importància de l’obertura d’aquesta botiga ja que ajuda a inserir al món del treball persones amb minusvalidesa física. A més, Ligero ha esmentat que, tot i això, a la comarca hi ha fins a 73 discapacitats físics que necessiten treballar.