El fotògraf Pere Duran, el documental ‘La Jonquera: 20 anys sense frontera’ i el Setmanari de l’Alt Empordà guanyadors dels Premis Rahola de Comunicació Local

L’auditori de Girona va acollir ahir la sisena edició del Premis de Comunicació Local Carles Rahola. Entre els guardons destaca el reportatge de fotos que el fotògraf Pere Duran va fer a Jordi Pujol a Queralbs, poc després de confessar el frau fiscal. Mentre que el documental ‘La Jonquera: 20 anys sense frontera’, de Visual 13, ha rebut el premi al millor treball informatiu o divulgatiu de televisió, de la que n’era finalista l’informatiu ‘Al dia, comarques de Girona’, participat per Olot Televisió. Mentre que també es va reconèixer un recull de reportatges publicats a ‘Setmanari de l’Alt Empordà’ sobre Figueres, o un projecte periodístic plasmat en documental sobre el Temporada Alta.

Deixa un comentari