El torneig de futbol base MIC se celebrarà a la demarcació de Girona fins el 2019

El torneig de futbol base MIC seguirà lligat a terres gironines fins al 2019. Així es va signar en un conveni ahir entre la organització del torneig i la Diputació de Girona. A més també es van presentar algunes de les novetats d’aquest any.

La Mediterranean International Cup, més conegut com el MIC, escalfa motors de cara a aquesta edició que es celebrarà a partir del 31 de març i que s’acabarà el 5 d’abril. En la seva quinzena edició, la catorzena a comarques gironines, el torneig es manté fidel a les 19 poblacions que hi ha actualment i que cedeixen els seus camps de futbol. Tot i deixar equips fora del torneig, l’organització es vol mantenir fidel al territori que els va acollir.

La mostra d’aquesta fidelització és el conveni signat avui amb la Diputació de Girona que garanteix la celebració del MIC a terres gironines fins al 2019. I és que el torneig, a banda dels 5.000 participants directes, també ajuda a potenciar un tipus de turisme diferent al de sol i platja.

En paral·lel, els 19 municipis MIC, és a dir municipis que cedeixen els camps per al torneig, han decidit realitzar una acció de promoció conjunta per aprofitar l’augment de turisme que comporta la competició de futbol enmig de Setmana Santa.

Deixa un comentari