La Dalla presenta les activitats que duran a terme el cap de setmana del 7 i el 8 de març en motiu del Dia de la dona treballadora

L’associació feminista La Dalla ha presentat els actes que duran a terme el cap de setmana del 7 i 8 de març en motiu del dia de la dona treballadora. Les activitats s’iniciaran el dissabte dia 7 al migdia amb una xerrada col·loqui amb l’advocada penalista Laia Serra per parlar sobre ‘Dones i treball’. A més de la xerrada també faran un taller de teatre social amb la Col·laboració de l’Assemblea de joves, pintaran un mural feminista a l’Avinguda Reis Catòlics i llegiran un manifest a la Plaça Colom el diumenge al migdia, entre altres. L’entitat, que ha presentat el cartell de la jornada aquesta setmana, no vol que els actes es centrin només al voltant del Dia de la dona Treballadora i per aquest motiu han organitzat actes al llarg del mes de març.  El motiu pel que La Dalla organitza aquest seguit d’activitats, que poden consultar a les seves xarxes socials, és suplir la manca d’activitats feministes reivindicatives que consideren que hi havia a Olot.

x