La UE Olot busca retrobar camí de la victòria en el desplaçament al camp del cuer, l’Elx Il·licità

Després de dues derrotes consecutives, la UE Olot intentarà refer-se al camp de l’Elx Il·licità, últim classificat. Els homes de Rodri hauran de millorar alguns detalls si volen sortir triomfants del desplaçament més llunyà en tota la temporada.

Amb una baixa important, la del lateral Mousa, la UE Olot buscarà tornar al camí de la victòria en el desplaçament més llarg del curs, a Elx. Allà els olotins es retrobaran amb Jordi Hostench, format al seu planter, però amb una situació complicada: els elxans són cuers amb només 21 punts. Però pel simple fet de ser filial d’un equip superior, aquest equip tindrà punts forts que voldrà explotar per guanyar.
L’entrenador de la UE Olot, Antonio Rodríguez, va explicar que l’Elx “és un equip que, com molts filials, tenen una velocitat que no és habitual a la categoria, però contra aquest tipus d’equips ens n’hem sortit bé”.
I és que l’Elx ha sumat 19 dels seus 21 punts a casa i moltes de les seves derrotes han estat per la mínima: perdre el tercer partit seguit podria tensar la situació actual de tranquil·litat.
L’entrenador té la línia a seguir molt clara. Ha portat bons resultats abans dels dos últims entrebancs, però res millor que sumar 3 punts per recuperar sensacions positives.