Tres centres educatius de la Garrotxa guanyen el premi a millor projecte emprenedor col·laboratiu de Catalunya

Tres centres educatius de la Garrotxa han guanyat el premi a millor projecte col·laboratiu en la 3ª mostra de projectes emprenedors d’FP a Catalunya. La mostra exposa i promociona els millors  projectes emprenedors de l’any, realitzat per alumnes de formació professional a tot Catalunya.

Can Mas Nou – Horta KM 0 és una idea de Joan Pujol, exalumne de l’Institut La Garrotxa en el cicle formatiu d’explotació agropecuària. Es basa en el concepte de crear un mercat de proximitat basat en la obtenció de productes ecològics entre els quals, fruita i verdures, ous o mel.

Per aconseguir més competitivitat al mercat, va sorgir una altra idea: col·laborar amb altres centres. L’Institut la Garrotxa va contactar amb l’Escola d’Art, que s’encarregaria de realitzar el disseny i els logos dels productes, i l’Institut Bosc de la Coma, que construiria la pàgina web per a promocionar-los.

El cap de departament d’emprenedoria de l’Institut La Garrotxa, que va monitoritzar el projecte, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que “el més especial del projecte és que col·laborem amb altres centres” i que això ha ajudat a fer que aquest sigui més complet, amb més elements, com un bon logo o una bona web.

El treball en comú entre centres i alumnes els ha valgut, en aquest cas, el premi al millor projecte col·laboratiu entre els 34 es van presentar a tot Catalunya.