El Club Tennis Olot organitza amb èxit d’asssitència un clínic obert al públic per a adults que vulguin aprendre a jugar a pàdel

La matinal d’avui ha estat del tot productiva a les instal•lacions del Club Tennis Olot. L’entitat garrotxina ha obert les portes al públic i gairebé vint persones han volgut acostar-se per aprendre a jugar a pàdel i engrescar-se per iniciar una nova aventura al costat d’aquest esport.
CT OLOTEl pàdel existeix des de fa anys però sens dubte en la darrera dècada aquest esport ha captat un bon nombre d’adeptes i practicants més, erigint-se en una de les disciplines de moda.

Al CT Olot ho saben molt bé i ja han creat, fins i tot, una escoleta per nens i nenes que s’hi vulguin iniciar, on compten amb cinc inscrits. Però el pàdel capta l’atenció també dels adults i són els principals ‘clients’ del club olotí.

A més de les quatre dones que ja entrenen cada dissabte al Tennis Olot, avui el club ha obert les portes a una desena de potencials alumnes que volien provar i han aprofitat el clínic que ha organitzat la direcció de l’entitat.

L’entrenadora vigatana Maite Vila ha estat l’encarregada de conduir les classes, acompanyades de bona música i un ambient esplèndid.

La jornada s’ha desenvolupat amb normalitat en el dia de la setmana on més nens i nenes hi ha entrenant al club. Aquest any l’escola de tennis compta amb 95 alumnes i ha doblat el nombre d’inscrits des que la nova junta directiva es va fer càrrec de la direcció del CT Olot.