El CTT Olot dóna un cop d’efecte i derrota al líder de la categoria, el CTT Tramuntana, en un partidàs de categoria superior (4-2)

El conjunt olotí va aconseguir aquest dissabte pujar un esglaó en la lluita per l’ascens a primera guanyant al líder, El Tramuntana. El millor jugador dels empordanesos no va poder amb Òscar Gallego, tècnic i jugador de l’Olot, i l’enfrontament es va decidir amb un igualat partit on Jordi Tort va remuntar un 0 a 2 i va evitar els dobles.

CTT OLOT - CTT TRAMUNTANAAmb una jugada magistral es va decidir un autèntic enfrontament de nivell a la sala de tennis taula del pavelló olotí. I és que aquest cap de setmana es podia veure un partit d’alçada entre el CTT Olot, segon, i el CTT Tramuntana, líder.

Els empordanesos van mostrar el per què són a dalt de tot de la taula i es va veure un enfrontament digne de primera catalana, amb possiblement els dos millors jugadors de la categoria enfrontant-se cara a cara.

Ni Jordi Sagué, del Tramuntana, ni el tècnic i jugador de l’Olot Òscar Gallego havien perdut cap partit aquesta temporada i dissabte Gallego va mostrar les seves qualitats i va derrotar Sagué per un contundent 3 a 0.

Els altres integrants d’ambdós conjunts també van ratllar un nivell sensacional i van demostrar que el tennis taula pot ser d’allò més atractiu per al públic. La gent va gaudir amb tots i cada un dels partits. Arnau Roca també va ratllar un gran nivell i Jordi Tort va deixar tothom bocabadat evistant el partit de desempat als dobles quan va remuntar un 0 a 2 amb fe i coratge.L’olotí va fer aixecar tothom de les seves cadires, precisament en un dia on, degut al bon cartell de l’encontre, hi va haver una bona assistència a la sala de tennis taula del pavelló olotí.

Sens dubte un autèntic partidàs que va deixar al CTT Olot ben posicionat com a segon classificat.

Veurem si els olotins segueixen a aquest nivell i poden complir l’objectiu de pujar de categoria.