La música al carrer ha animat el centre d’Olot en un cap de setmana de gent i dinamisme a la capital garrotxina

L’Olotx2 no només s’ha basat en consum i turisme, sinó que també ha inclòs cultura. Diversos grups amb un o altre lligam a Olot van animar el centre de la capital garrotxina durant dissabte, amb estils de tot tipus, des del rock al flamenc.

La música en directe va ambientar els carrers i places d’Olot dissabte a la tarda. N’hi havia a la plaça del Cine Colón, a la del Conill, a la del Carme o a la plaça Major, on The Bazaga’s van animar la gent amb temes clàssics del rock i de la música en general.

Javi Garrigós, membre dels Bazaga’s, comentava que “tocar al carrer està molt bé: la gent passa, alguns s’aturen, d’altres passen de llarg… però crec que amb nosaltres, la majoria s’han quedat”.

Però no només hi havia festa a la plaça Major. A les escales de Sant Esteve, per exemple, hi van actuar la Big Band de l’Escola Municipal de Música d’Olot i després, Paula Arbós i Edgar Basiana. I a la plaça de les Monges, Jessica Mellado.

La cantant olotina va oferir mitja hora i escaig de recital en un ambient agradable, amb alguna gent asseguda i d’altra dreta, ballant i seguint el ritme de la seva música. Mellado també va valorar positivament poder tocar al carrer. “Trobo molt bona idea aquestes activitats, perquè Olot s’omple de gent i arriba a gent de fora”, va dir Mellado.

Així es van mesclar cultura, festa i comerç en un cap de setmana post Carnaval que ha mantingut activa la ciutat d’Olot.

 

 

 

 

x