L’Olot empata a zero contra l’Elx i perd Héctor Simon pel partit davant el Nàstic

La Unió Esportiva Olot empata a zero contra el filial de l’Elx, aguantant la mitja hora final amb un jugador menys. Tot i així, l’Olot ha gaudit de les ocasions més clares davant el cuer de la classificació.


L’Olot torna a sumar; els homes de Rodri han rascat un punt del camp de l’Elx Il·licità després d’empatar a 0 en un partit on els rivals necessitaven la victòria per apropar-se a la salvació. El filial alacantí ha disposat del domini de la pilota des de l’inici de partit, però ha arribat poc a la porteria de Wilfred. Els olotins han tingut les oportunitats més clares, mitjançant Trujillo i Carlos Martínez.

La segona part ha seguit amb la mateixa tònica, tret dels primers minuts que han estat frenètics, on l’Olot ha gaudit d’aproximacions clares i també ha vist com expulsaven per doble amonestació a Héctor Simon, per unes mans molt rigoroses. Héctor serà baixa pel proper partit davant el Nàstic de Tarragona. Els últims 30 minuts l’Olot ha hagut de jugar en inferioritat, però ha tingut l’oportunitat de donar algun ensurt al contraatac.

El marcador no s’ha mogut i l’Olot s’endú un punt d’Elx. Els garrotxins són onzens amb 36 punts, i en aquests moments es troben a sis punts de la promoció de descens i a sis del Badalona, primer equip en zona de play-off d’ascens. El proper partit l’Olot rebrà el líder de la categoria, el Nàstic, dissabte a l’Estadi Municipal a partir de les quatre de la tarda.