Mishima porta ‘L’ànsia que cura’ a Olot i fa viure un concert únic al públic de la Sala El Torín

La Sala El Torín va acollir dissabte al vespre el concert de presentació de L’ànsia que cura de Mishima. Va ser un concert llarg, i el públic el va gaudir, tot i que en algun moment, va ser una mica accidentat.

En ple concert de Mishima, se’n va anar l’electricitat de la Sala El Torín. Amb la sorpresa inicial, el grup liderat per David Carabén, ha seguit amb el concert en acústic, creant un ambient familiar per al públic reduït que gaudia de la música.

Entrevistat per OLOT TELEVISIÓ, Carabén explicava que “l’electricitat no només se n’ha anat per l’audiència. Ells han pagat una entrada i nosaltres havíem de fer que s’ho passessin bé, així que hem seguit”.

Però un cop recuperada la corrent, el concert va seguir sense problemes. Mishima va interpretar fins a 28 temes en un recital de dues hores, tot presentant el seu nou cedé, L’ànsia que cura, que ja fa un any que gira.

El grup va estrenar temes del nou àlbum: ‘Els vells hippies’, ‘Llepar-te’ o també ‘Mentre floreixin les flors’, la cançó que va tallar la corrent. Però també va repassar clàssics: ‘Tot torna a començar’, ‘Tornaràs a tremolar’ o ‘Despertes l’inútil’ van entusiasmar un públic reduït però fidel que va viure un concert únic.