Sant Joan les Fonts celebra el seu Carnaval amb la colla Santjoanenca i els S’tokats com a amfitrions

Després de la gran rua de carnaval que es va viure a Olot el cap de setmana passat, amb tots els premis entregats, dissabte hi va haver la desfilada de Sant Joan les Fonts, on moltes de les colles de la Garrotxa van exhibir de nou les seves carrosses.

Després del primer premi en carrosses al Carnaval d’Olot i d’haver quedat segons al de Platja d’Aro, la colla Santjoanenca ha pogut oferir finalment el seu espectacle a la gent de casa. També hi havia la colla dels S’tokats com a amfitriona de moltes de les carrosses de la comarca.

El president de la colla dels S’tokats Joan Estartús, comentava que “és un carnaval de l’amistat”, perquè s’han deixat les competicions enrere i realment, en el dinar de germanor i la rua pel poble no hi ha competitivitat.

I per part de la Santjoanenca, es mostraven contents. Helena Dorca, membre d’aquesta colla, comentava que “el nostre objectiu no és guanyar premis, però estem molt contents d’haver-ho fet. Però recordem que nosaltres treballem, sobretot, perquè la gent del nostre poble s’ho passi bé”.